09.08.2023

Login og se overblik

Første gang på Plando - ingen problemer. Videoen her giver dig en step-by-step intruduktion til hvordan du kommer igang.

Første trin er at logge ind og dernæst at få et overblik. Med Plando rapporterer vi på mange emner og forhold. Overblikssiden samler alt det og giver dig, sammen med menuen en adgang til alt dit indhold.

I videoen fokuserer vi på hvad du ser på Overblikssiden og den basale navigationsfunktion af Plando og giver dig den bedst mulige start på Plando.

Vi håber du med videoen kommer godt igang med Plando og ellers er du altid velkommen til at kontakte us på supporten. Du kan skrive til os ved at trykke på nedenstående link, som åbner en email på din enhed til så du kan skrive til os.

Tryk her for at sende en email til vores support

Næste

Sådan finder I jeres vedligeholdelsesplan