Vi søger en salgschef til Plando

Opdatering februar 2024: Stillingen er besat.

Vil du stå i spidsen for salget af en ny platform med fokus på strategisk vedligehold og værdiskabende udvikling af danske ejendomme?

Som salgschef for Plando får du ansvaret for at udbrede kendskabet til vores banebrydende, digitale vedligeholdelsesværktøj, hvor du med din naturlige interesse for digitale løsninger og evner indenfor salg og netværk kan skabe positiv opmærksomhed og interesse for Plando.

Kom og bliv en del af den grønne omstilling og digitale udvikling i ejendomsbranchen.

Velkommen til Plando - vi hjælper bygningsejere med at træffe langsigtede og bæredygtige beslutninger for deres ejendomme.

Med Plando har vi digitaliseret den velkendte tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan og skabt et agilt værktøj, som gør det let, hurtigt og transparent for bygningsejere, professionelle porteføljeejere, ejendomsadministratorer, rådgivere m.fl. at arbejde strategisk med ejendommes vedligeholdelsesbehov og forbedringspotentiale.

Plando forbinder alle relevante informationer om vedligeholdelse og forbedring med langsigtede effekter som energiforbrug, udledning (CO2e) og totaløkonomi. Plando dokumenterer den enkelte ejendoms energimærke og teoretiske CO2e-udledning og kan beregne de energibesparelsesmæssige konsekvenser ved vedligeholdelses- og forbedringsprojekter.

Plando er skabt med henblik på at sikre mest mulig værdi for bygningsejere og aktørerne omkring ejendomsudvikling. Vi har en ambition om at være nøglen til iværksættelse af energirigtige renoveringer allerede i dag.


En unik mulighed for at lede Plandos salgsfront

Som salgschef bliver du Plandos ansigt udadtil, og en af dine vigtigste opgaver bliver at sælge værktøjet Plando, udbrede kendskabet til Plando og varetage profileringen af værktøjet over for alle relevante målgrupper, herunder bygningsejere, professionelle porteføljeejere, ejendomsadministratorer, rådgivere m.fl.

Dit fokus bliver på at skabe positiv opmærksomhed og interesse for Plando gennem opsøgende kontakt, salgsmøder, udvidelser af netværk, samt deltagelse i relevante netværksarrangementer.

Derudover tager du del i onboarding af nye kunder og fungerer som bindeled til vores rådgivere og supporterende medarbejdere.

I den forbindelse får du desuden mulighed for at deltage i videreudviklingen af Plando i samarbejde med vores ledelse og udviklingsansvarlige, hvor dit kendskab til kundernes efterspørgsel bliver værdifulde input til forbedring af brugervenligheden og nye muligheder i programmet.

Du planlægger selvstændigt dit arbejde og sørger for at skabe resultater i henhold til de strategiske beslutninger, der kommer fra Plandos bestyrelse.

 

Ambitionerne for Plando er høje og potentialet er stort

Lanceringen af Plando falder sammen med et generelt stigende fokus på energirenovering af eksisterende bygninger. Snart er et nyt bygningsdirektiv på vej fra EU, som forventes at medføre nye krav om at få eksisterende bygninger op på et energimæssigt bedre niveau. Samtidig er den finansielle sektor blevet pålagt at kræve dokumentation for udstedelse af grønne lån til f.eks. energioptimering af ejendomme. Det forventes tilsammen at skabe en øget efterspørgsel efter muligheden for dokumentation af forventede energibesparelser ved renovering af ejendomme.

Det skaber muligheder for udbredelsen af Plando, som netop kan bidrage til at dokumentere en ejendoms energimærke og teoretiske CO2e-udledning samt beregne energibesparelsesmæssige konsekvenser ved forskellige renoverings- og vedligeholdelsesprojekter og fastsætte målsætninger om energioptimering af en ejendoms drift.

Med andre ord er timingen på plads og med hjælp fra den rette profil, er potentialet for at øge udbredelsen af Plando stort.

 

Begejstring for den digitale udvikling og stærk til relationer

For at Plando kan blive en succes, søger vi en salgschef som:

  • Er udadvendt og kontaktsøgende med naturlige evner indenfor salg og netværk. Du har evner til selv at tage initiativer til opsøgende kontakt og til at kunne skabe positiv opmærksomhed på Plando.

  • I salgsmøder har gode lytteevner og fokus på kundens behov og værdiskabelse. Din rolle som sælger opleves ordentlig og tryghedsskabende uden at blive begrænsende i forhold til mulighederne i Plando.

  • Kan arbejde fokuseret ud fra den fastlagte strategi samt komme med input til det fremtidige strategiarbejde.

  • Er motiveret af digitale ydelser som SaaS og som kan begejstres af Plando, og som kan dele denne begejstring med kunder og medarbejdere. Et indgående kendskab til opbygningen og programmeringen af Plando og Saas er ikke nødvendig, men du skal have flair for detaljerne og brugervenligheden i programmet - og kunne oversætte dette til kunderne.

  • Er visionær og kan se fremtidsmulighederne i Plando, og som generelt er begejstret for den digitale og klimavenlige udvikling.

                                                                                              

Baggrund og kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en baggrund indenfor enten én eller flere af følgende; Tech, byggeri, markedsføring, salg, økonomi m.fl., men selve din baggrund er mindre vigtig i forhold til din personprofil. Vi forventer dog, at du har gennemført en længere videregående uddannelse, der viser at du kan arbejde selvstændigt, målrettet og koncentreret.

 

Hjælp os med at udbrede kendskabet til Plando.

Vi tilbyder

Plando ApS holder til hos Peter Jahn & Partnere A/S i det tidligere mejeri Enigheden på Rentemestervej i Nordvest. Her bor vi i et lyst og rummeligt kontorhus, hvor der er adgang til madordning og mulighed for at være med i PJPs løbehold og cykelhold samt en række sociale aktiviteter.

Er stillingen noget for dig? Send din ansøgning samt CV til Martin Daniel Nielsen, medejer og bestyrelsesmedlem i Plando samt partner i PJP, på mail [email protected] eller telefon 27109090.

Vi indkalder løbende til samtaler, så tøv ikke med at søge.

Har du spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at kontakte Martin Daniel Nielsen.


Vi glæder os til at høre fra dig!



Opdatering februar 2024: Stillingen er besat.

Forrige
Forrige

Nu kan du følge energimærkerejsen for din ejendom i Plando

Næste
Næste

“Nyt digitalt værktøj skaber efterspørgsel i ejendoms- og finanssektoren”